korang2

Sunday, January 9, 2011

contest jelingan manja..~

salam.. hyep! hehe excited state skng ni.. sbb pe?? sbb g blog walking lgi n jmp mcm2 jnis contest! aaaaa rambang mate nk join yg mne.. nk join sume leh x?? harharhar.. okeh2 straight to the point.. contest kali ni spt tajuk entry ni la.. CONTEST JELINGAN MANJA.. aaaaww tergoda.. haha jom la join..



owner blog yg menganjurkn contest ni..~ =)


syarat2 nye ::

1. Buat entri pasal contest nie. Semestinya kan?seperti biase. tajuk macam kat atas. (DONE)
2. Follow blog nie.Kalo tak, nak update macam mane kan?Kalo rajin follow blog nie sekali PrettyLensStore
*sebab PrettyLensStore nie main sponsor* (DOUBLE DONE)
3. Copy banner kat bawah tue sekali dengan backlink. (DONE)
4. Gambar contest anda. ikut tajuk tema ok? Tak kan la tajuk jelingan manja korang letak gambo tgh mkn kan? Ikut tema k sayam-sayam.eheee (DONE)
5.Gambar sendiri,i mean owner blog yg bertanding.Tak mo gambo orang lain. Tak kisah seorang or beramai-ramai. (^_^)
6.Sila tag kawan2 anda tak kisah la berape orang pun. Atleast seorang. (DONE)
7.Komen entri nie sekali dengan link korang. (DONE)
8.Tak khususkan untuk girls aje.Boys pun boleh join.Jangan malu jangan segan.ehee



JENG3.. ni la gmbr yg knon nye jelingan manje tu.. haha

.
.
.
.
.


hehe jgn muntah2 tgk gmbr ni sudah.. =p


tag tym! nk tag my cousin yg sgt cntik ---> kak yana.. hehe n sume dak ssa! haha


p/s sgt suke plak join cntest ni.. klu menang lgi bes kn hdiah die lens and shawl! hahaha

8 comments:

Lyana Hisham said...

ngaaa! apesal tag k.yana?? xde jelingan2 manje nih :P

a.m.y ^_^ said...

hahaha xpe2.. yg penting mate.. ngeh3

Rozana Razali said...

good luck.. =)

a.m.y ^_^ said...

hehe thnx..~ =)

Bulan said...

thanks join dear
gud luck!

a.m.y ^_^ said...

thnx.. =)

ejulz said...

halamak! jelingan ni.. menusuk kalbu.. haHa

a.m.y ^_^ said...

haha =p