korang2

Tuesday, April 26, 2011

2nd GA : potretkan aku

nk join klik sini


mcm tajuk entry, contest ni kn, pemenang die akn dpt potret muke sndri yg dilukis oleh penganjur.. tgk mc gmbr kat banner tu..sejibik gtu gmbr yg dilukis.. pergh x ke bes! nk sgt2 ade org lukis potret muke.. tym pesta konvo dulu ade gak tp segan la nk g.. rmai kot org.. pastu ade skali lagi wat kat dpn psz (library).. lagi la segan.. org lalu lalang kot.. huhu actually kn, minat tau bab2 melukis ni tp xde bakat.. pnh try lukis muke org.. muahahaha gmbr my sis, my friend firus n also mr bf.. hmm tp kn mestila x jadi!! haha len beno jdi nye.. tang hidung, mulut, sgt susah.. klu setakat gune paint tu leh la mcm kat entry b4 b4 dis tp tu sume org leh wat..

em pastu patutnye kna taruk gmbr solo kat sini tp xtau nk taruk gmbr mne lgi.. kiv dlu leh x?? teehee 


nak tag ::
pka
lisa
yat

trikh tutp lame lgi (15 jun 2011)


p/s melukis ni leh belaja ke?? ke mmg bakat semulajdi je?? -__-"


update gambar!



kalau gmbr ni terpilih, this would be bday present mr bf 22 jun t.. =) 

5 comments:

Azmie said...

haha~~ bole je k.i.v gamba tu tp make sure kene tepek gak sblm tarikh tutup yer.. pasal melukis ni mmg bakat la.. iols dulu melukis suke2 n sangat messy tp sjk praktis hari2 garisan yg caca merba tu da leh lurus sket2.. teknik melukis pun kene ada.. mcm iOls x g pun belajar lukis juz buat xperimen sendiri.. tp paling azab bile nk lukis tang rambut tuh.. adehh leh kematu jari yer.. fuhh panjang lebar lak neh.. nyway thanks join GA neh.. gud luck utk awj gak.. =)

a.m.y ^_^ said...

haha baik! akn try praktis tym free2 t.. hehe nway thnx~ =)

kemboja said...

betul tu saudara azmie.. nak tarik satu satu helai.. huhu tensen tol.. sy paling suka lukis tang hidung.. huhu

hi amy salam kenal, dtg dr kontes saudara azmie

Cik Meifaa' said...

Suka giveaway atau contest?
Atau berminat mengiklankannya secara percuma??
dapatkan info terkini berkenaannya disini..


http://gift4blogger.blogspot.com/

a.m.y ^_^ said...

kemboja :: hyep! salam knal gak.. sory bru pasan komen ni.. huhu

cik meifaa' :: thnx 4 da info! =)